День піци
День піци – це свято однієї з найулюбленіших і культових страв у всьому світі – піци! Що таке Міжнародний день піци, його історія, коли він відзначається, як можна відсвяткувати та деякі цікаві факти про піцу.
День піци – це свято однієї з найулюбленіших і культових страв у всьому світі – піци! Що таке Міжнародний день піци, його історія, коли він відзначається, як можна відсвяткувати та деякі цікаві факти про піцу.
У 2023 році Києву виповнюється 1541 рік. До дня народження та на честь одного з найкращих міст у світі команда Adriano Pizza створила для вас піцу По-Київськи. Нашим натхненням було поєднання популярної італійської страви з котлетою По-Київськи, як одним з кулінарних символів столиці України. Основою для піци є тонка основа з тіста, яке ми витримуємо 2-3 доби, вершковий соус та сир моцарелла. Для начинки обрали соковите куряче філе в паніровці, cир гауду, й звичайно духмʼяний свіжий кріп. Ми впевнені що Піца По-Київськи займе своє місце серед найулюбленіших…
Київська піцерія Adriano вітає Вас на занятті з кулінарії. Сьогодні будемо готувати одну з найпопулярніших та найдешевших піц – Маргариту.
Пропонуємо вам ознайомитися з цікавими фактами, пов’язаними з цією ароматною і улюбленої багатьма коржем з начинкою.
Доставка піци в Києві – найзручніший спосіб отримати на будинок смачну вечерю. Зважаючи на велику популярність цієї страви ми зацікавилися, які ж начинки для цієї італійської коржі вважаються найулюбленішими серед клієнтів?
Піца стала номером один серед найвідоміших і поширених харчових продуктів світу. Долаючи всі культурні відмінності й мовний бар’єр, піца вимагає дотримання чітких правил виготовлення, які та дозволяють їй називатися саме піцою!
Піца – одне з найпоширеніших страв у світі. Настільки популярним його роблять легкість приготування і різноманіття рецептів. Кожен може вибрати і тісто, і начинку на свій смак. Або не дотримуватися строго рецептів, а дати волю власній фантазії. А неординарний яскравий вигляд цієї страви зробить привабливим навіть буденний стіл.
Кожен з нас хоча б раз у житті пробував піцу. Для когось таке блюдо стало справжнім задоволенням, для когось – можливістю перекусити, а хтось любить перетворювати приготування піци в справжнє мистецтво. Не дивно, адже насправді існує більше 200 рецептів цього, здавалося б, нехитрого страви.
На жаль, між часом, коли я відвідав піцерію “Собака”, і часом, коли цей огляд був опублікований, пожежа знищила цей заклад. Згідно з повідомленнями в новинах і на сторінці The Hound в Facebook, вони планують відновити роботу. Щира підтримка всім постраждалим від вогню.
Піца «Чотири сири» відрізняється дивовижною смаковою гаммою, бо в її склад входять такі сири: пармезан та з благородною цвіллю. Саме вони зумовлюють настільки цікавий післясмак італійського коржа, який користується таким приголомшливим успіхом.