Додати інгредієнти

Піца «4 сири» – як правильно зробити смачну страву

від за 13 Серпня, 2022 у
Піца «4 сири» - як правильно зробити смачну страву

Піца «Чотири сири» відрізняється дивовижною смаковою гаммою, бо в її склад входять такі сири: пармезан та з благородною цвіллю. Саме вони зумовлюють настільки цікавий післясмак італійського коржа, який користується таким приголомшливим успіхом. Які молочні продукти краще застосувати, і як створити ласий витвір майстрів з Італії?

Тісто для вишуканих ласощів

Основа для піци готується по-різному. В принципі, немає особливих стандартів. Важливо, щоб воно вийшло еластичним і м’яким.

Інгредієнти для замісу:

  • борошно – 2 склянки;
  • молоко – 1 стакан;
  • яйце – 1 шт.;
  • сухі дріжджі – 5 г.;
  • оливкова олія – ​​3 ст.л.;
  • цукор – 2 ч.л.;
  • сіль – пару пучок.

Гранульовані дріжджі замочити в незначній кількості теплого молока, бо повинна утворитися пишна «шапка». Всю рідину також трохи прогріти, головне, щоб вона не була дуже гарячою, інакше дріжджові грибки загинуть, а корж стане плоским і гумовим.

Тісто замісити як зазвичай. Головне, не кидати всю кількість борошна, оскільки її може знадобитися або менше, або трохи більше, ніж записано в рецепті. Все залежить від місткості склянки, особливостей борошна та інших нюансів. Готові кульку потрібно накрити чистою тканиною і відправити в тепле місце. Він повинен гарненько піднятися, тоді основа для піци стане ніжною і повітряною, а це смачно!

Чудова начинка для піци «4 сири»

Навіть якщо куля з тіста вийшла відмінною, весь смак і запах італійського шедевра залежить від начинки. Щоб виріб вийшло чудовим, обов’язково беруть кульку моцарелли, і пів твердого сиру. Повинен бути присутнім витриманий молочний продукт з характерним ароматом. Найчастіше використовують пармезан, який після запікання надає страві винятковий післясмак і легку кислинку. В «Чотири сиру» закладають будь-який сорт сиру з блакитною цвіллю. Саме його винятковий і насичений смак робить сирний корж таким оригінальним в порівнянні з іншими.

Ідеальні поєднання компонентів:

  • моцарелла, пармезан, дор-блю і чеддер;
  • бринза (більш нейтрального смаку), дор-блю, едам;
  • моцарелла, горгонзола, пармезан і фонтіна;
  • горгонзола, грюйер, пекоріно, пармезан (тільки свіжо натертий).

Варто враховувати, що дор блю досить специфічний продукт, тому його можна замінити рокфором. В Італії також використовується твердий швейцарський Емменталь, який можна використовувати замість Чеддер і Едама. Прекрасно підійде сичужний сир, навіть трохи підкопчений, і гауда.

Звичайно, всі молочні продукти необхідно подрібнити: натерти, порізати кубиками або кружками. Компоненти рівномірно розподілити по всьому тісту. Не варто забувати, що основу бажано чимось змастити. Це може бути оливкова або рослинна олія, тонкий шар томатного або вершкового соусу. Блюдо вийде виключно смачним, якщо бортиків трохи підняти розкачаним тістом, то можна додати м’який сир Філадельфія.

Adriano – дивовижна піца «4 сири» за оптимальну вартість

Ми використовуємо якісний сир і італійські приправи, тому виріб виходить чарівним за смаковою гамою. Ніжний вершковий соус витончено підкреслить ніжність кожного шматка. Вартість за ласощі залежить від його діаметра. Перед замовленням не забудьте переглянути наші акції та знижки, щоб не пропустити хороші пропозиції. Adriano – оперативна доставка, якісний сервіс і смачна, гаряча піца з оригінальним ароматом.

Call Now Button