Доставка по КиєвуКарта доставки
0
замовлення на суму грн
Назад

Піца пепероні - рецепт від піцерії "Adriano"

02 травня 2017

45 хв. +  Час випічки та росту тіста.

Для 4-х чоловік

замовити доставку піци папероні

ІНГРЕДІЄНТИ

Тісто для піци

  • 15 г дріжджів;
  • 3½ стакани теплої води;
  • 1 столова ложка оливкової олії;
  • 1 ½ чайної ложки солі;
  • 225г борошна грубого помелу.

В Італійських рецептах 225 г пшеничного борошна.

піца папероні

Соус для піци

  • ½ цибулі;
  • 1 зубчик часнику;
  • 1 можна нарізані кубиками помідори;
  • ½ столової ложки меду або сиропу;
  • 2-3 філе анчоусів;
  • ½ чайної ложки орегано;
  • ½ чайної ложки базиліка;
  • ½ чайної ложки червоного перцю (сухих овочів);
  • ½ чайної ложки солі.

соус для піци паппероні

Начинка

  • 2 свіжих перці;
  • 125г грибів;
  • 100 г пепероні або ковбаси;
  • 100 грам сиру макс.

нанесення соусу на піцу паппероні

Процеc приготування

  1. Розмішайте дріжджі в теплій воді і додайте інші інгредієнти в тісто. Замісити тісто 5 хв., І залиште його підніматися близько 1 години.
  2. Почистіть цибулю, часник і грубо натріть. Змішайте помідори з іншими інгредієнтами соусу і відрегулюйте кількість томатного соку, який утвориться в наслідок настоювання. Нехай соус стоїть при кімнатній температурі ½ години.
  3. Нарізати перець тонкими смужками і гриби. Розріжте ковбаску тонкими скибочками, і натріть сир крупно.
  4. Покладіть бляшки в духовку і включіть температуру 250-275 градусів – максимально як тільки, ваша піч може розігріватись.
  5. Покладіть тісто на посипану борошном поверхню і розділіть на 4 рівні частини. Сформуйте їх в кульки, та розкачайте по днищі на аркуші для печива. Покладіть на тісто вершкове масло, соус для піци, але нехай краї залишаться сухими.
  6. Розподілити болгарський перець, гриби, пепероні і сир зверху. Перемістіть піцу в вогонь на теплому листі для випічки лопатою або за допомогою дошки.

 

Всередині тісто випікають до готовності, а сир розплавляється – приюлизно за 10 хв. Подавати відразу ж.

Порада! Експериментуйте, використовуйте начинку з різними овочами - навіть спробуйте тушковані або смажені овочі чи відварну картоплю.

Ми рекомендуємо