Доставка по КиєвуКарта доставки
0
замовлення на суму грн
Назад

Піца з 4-х сирів

04 січня 2017

Я спробував кілька рецептів тіста для піци і зазнав стільки ж невдалих спроб: занадто тонке тісто, дуже сухе, не зовсім солоне, прилипає до підкладки... Так що на деякий час я поклав цьому кінець, поки переді мною не з’явився новий рецепт домашньої піци. Дивився кулінарне шоу, і натрапив на цей рецепт для піци від відомого шеф-кухаря. Очевидно, що у мене не вдасться так я в цього кухаря, оскільки це його робота, я спробувати було варто. В результаті у мене вийшла без сумніву, краща піца, що я готував!

Спеціальне тісто від Pizzaioli має певний секрет. Вони використовують невелику кількість дріжджів, але дають дуже довгий час на його підйом. Я приготував моє тісто на обід, і я дозволив максимально довго рости при кімнатній температурі.

Після цього, завжди відбувається один і той же процес: томатний або вершковий соус (в залежності від виду), який розмазується від середини до країв, залишаючи 1,5 см від країв, а потім розподіляється моцарелла і, нарешті, гарнір. Моє тісто приготовлене всього за 10 хвилин, низ не прилипав до дна, насправді ідеально підходить для мого смаку.

Я запрошую вас зробити тісто на кілька піц, та заморозити кілька куль. Після замерзання тіста, в разі необхідності використовувати.

Перша піца яку варто приготувати – безумовно “ Quattro formaggi” або “піца 4 сири” одна з найсмачніших італійських піц. Вона надзвичайно сильно приправлена зверху, що дарує неповторний та насичений смак! Її також можна використовувати в якості закуски під час їжі з друзями, нарізавши тонкими скибочками. Бачив таке в італійському ресторані, і це смачно в невеликих кількостях перед їжею.

Рецепт для піци “4 сири” тут ..

інгредієнти для піци 4 сири

Тісто для піци

4 тонких піц (або 3 грубі) 30,5 см в діаметрі

Приготування: 20 хвилин

Час на підйом тіста: 2 години мінімум

Cкладові:

  1. 600 г борошна
  2. 2,7 г сухих дріжджів
  3. 6 мл олії
  4. 15 г солі

Підготовка:

  • Розвести сухі дріжджі в великій склянці 200 мл теплої води
  • В чашу міксера додати борошно, дріжджі, розчинені дріжджі та олію
  • Використовуйте міксер протягом 6 хвилин, додайте сіль і перемішуйте ще 6 хвилин (додайте трохи води, якщо це необхідно, мені довелося додати 600 мл)
  • Зібрати тісто (воно має бути однорідної маси)
  • На дошці, покласти тісто і  домішати руками закидуючи краї тіста в середину. Слідкуйте що тісто не було надто туге.
  • Далі формуємо кулю
  • Хай тісто постоїть 2 години накрите тканинним рушником, (тісто не підніметься до подвійного обсягу, якщо його накрити вологою тканиною), в теплому місці.
  • Розділити тісто на 3 або 4 рівні кульки (ви можете заморозити зайві кульки з тіста для майбутнього використання)

піца 4 сири

Продовжуємо готувати піцу з 4-х сирів

1 піца на 30,5 см в діаметрі

Приготування: 20 хвилин

 

Складові:

  • Тісто для піци 1 кулька (близько 230 г)
  • 100g горгонзола
  • 100 г козячого сиру bûchette
  • 75 г нарізаної моцарелли
  • 50 г тертого сиру пармезан
  • 10 мл густих вершків
  • 1 чайна ложка сушеного орегано
  • оливкова олія

 

Підготовка:

Розкачати кульку з тіста, утворити основу для піци

При розкачуванні качалкою посипте її поверхню борошном

Розігріти духовку до 200 ° С

Змажте невеликою кількістю оливкової олії каструлю для піци або викорирстайте лист пергаментного паперу

Розподіліть вершковий соус по всій поверхні піци уникаючи країв

Розділіть моцареллу по всій поверхні піци

Додати нарізану горгонзолу, козячий сир шайбами і накрити тертим пармезаном

Випікати 10 хвилин (максимум) на нижній полиці печі

На виході з печі, посипати орегано за смаком

Ми рекомендуємо