Доставка по КиєвуКарта доставки
0
замовлення на суму грн
Назад

Готуй "Маргариту" разом з нами! (Рецепт, ФОТО)

13 вересня 2016

Київська піцерія Adriano вітає Вас на занятті з кулінарії. Сьогодні будемо готувати одну з найпопулярніших та найдешевших піц – Маргариту.

Перед тим як Ви почнете готувати, є ще шанс піддатись ліні і замовити Маргариту у нашій піцерії до дому та отримати безкоштовну доставку, або заходіть до нас в гості на вул. Глибочицьку, д.33/37 Думайте=)

фото: інгредієнти моцарела, помідори, томатний соус, базилік

фото інгредієнтів: моцарела, помідори, томатний соус, базилік

 

Інгредієнти для приготування:

Для тіста

  • 300г пшеничного борошна
  • 1 чайна ложка дріжджів
  • 1 чайна ложка солі
  • 1 столова ложка оливкової олії
  • + додатково олія для подачі

Для томатного соусу

  • 100мл томатної пасти
  • Жменька свіжого базиліку
  • або 1 ч.л. сушеного
  • 1 зубчик часнику, подрібнений

Для начинки

  • 125g кулька моцарели,
  • жменю тертого Пармезану
  • (Або вегетаріанська альтернатива)
  • жменю помідорів чері, розрізати навпіл
  • Для оздоблення
  • жменька листя  базиліку (за бажанням)

 

Робимо основу:

Насипаємо борошно у велику миску, потім туди додаємо розмішані у воді дріжджі і сіль. Щоб вийшло чудово, використовуємо 200 мл теплої води, додаємо оливкового масла і перемішуємо це все разом дерев'яною ложкою, до того моменту, поки у Вас не утвориться м'яке, і досить вологе тісто.

фото: Робимо основу для піци "Маргарита"

фото: Робимо основу для піци "Маргарита"

 

 

Викладіть на злегка посипану борошном поверхню і місіть протягом 5 хвилин до отримання однорідної маси. Накрийте рушником і відставте в сторону. Ви можете залишити тісто підніматися, якщо вам подобається пухке тісто, але це не є суттєвим для тонкої скоринкою.

 

Зробити соус:

Змішайте томатну пасту разом з базиліком і товченим часником, потім приправте за смаком спеціями. Залиште стояти при кімнатній температурі в той час як будете формувати основу.

фото: "Маргарита перед запіканням"

фото: "Маргарита перед запіканням"

 

Розкачати тісто:

Якщо ви даєте тісту піднятися, потрібно його швидко місити, потім розділити на дві кульки. На посипаній мукою поверхні, розкачуємо тісто на великі коржі, близько 25 см в діаметрі, з допомогою качалки. Тісто має бути дуже тонким, оскільки воно ще підніметься в духовці.

 

Зробити начинку і випікати:

Розігрійте духовку до 240C / 220C градусів. Викладаємо корж на основу, на якій будемо випікати. Включаємо фантазію і починаємо викладати начинку. Спочатку намазуємо соусом, котрий приготували раніше, потім посипаємо сиром і помідорами, скроплюємо оливковою олією і приправити. Випікати протягом 8-10 хвилин до хрусткої скоринки.

фото: Готова піца "Маргарита"

фото: Готова піца "Маргарита"

Подавати з невеликою кількістю оливкової олії і листям базиліка. Повторіть кроки для інших піц.

Якщо Ви живете у Києві, замовте Маргариту у піцерії Adriano щоб порівняти чи у Вас получилась така ж смачна як у нас, та отримайте безкоштовну доставку додому або заходіть до нас в гості на вул. Глибочицьку, д.33/37.

СМАЧНОГО!

Ми рекомендуємо

Спробуйте
піцу

Смачна італійська піца в будь-який час

Pizza adriano 0047918565bed31157c4ba1637353c17f1f52b7f423552d506d7be9dc420eb08Перейти