Доставка по КиєвуКарта доставки
0
замовлення на суму грн
Назад

Російська піца на дріжджовому тесті

04 жовтня 2011

Піца по-російськи відрізняється від класичної італійської коржі з начинкою тим, що на дріжджовому тесті російської красуні ви можете побачити абсолютно будь-які продукти, які тільки захочете. Немає чіткого порядку шарів інгредієнтів. Російська піца - це скоріше плід вашої фантазії, що виникає в той момент, коли терміново необхідно нагодувати своїх рідних, але продуктів у холодильнику обмежена кількість. Рецепт приготування російської піци дуже простий. Єдине, з чим доведеться повозитися - це дріжджове тісто.

Для приготування тіста вам знадобляться: 1,5 чайних ложки сухих дріжджів, склянку теплої води, столова ложка цукру, 3 столові ложки оливкової олії, сіль, 3 склянки борошна.

Для начинки вам знадобляться такі інгредієнти: 15 корнішонів, 20 оливок, 2 помідори, сирокопчена ковбаса, сир, майонез, кетчуп і спеції.

Хід приготування піци.
У склянці теплої води розчинити дріжджі, додати ложку борошна і цукру і поставити в тепло на 15 хвилин. У борошно додати оливкова олія, сіль, вилити готову опару. Тісто ретельно вимішати, воно повинно бути досить тугим. Скачати з отриманого тіста невеликий колобок, накрити ганчірочкою і поставити в тепле місце.

Через 30-40 хвилин тісто для піци має збільшитися в 1,5-2 рази. Необхідно його вимішати, додавши трохи борошна.

Розділити тісто на 2 частини і розкачати 2 пласта за розміром форми для випікання піци. Викласти пласт тіста на деко і змастити його кетчупом з майонезом.

Викласти шар ковбаси, потім огірків, оливок, нарізаних кружечком. Наступним шаром викласти помідори. Посипати піцу тертим сиром і спеціями і поставити в духовку на 15 хвилин.

Піцу подавати до чаю або як закуску до пива. Смачного!